Sme autorizovaný predajca pre všetky značky hodiniek v e-shope, z toho vyplýva pre Vás množstvo výhod. Ak Vás neláka nadštandardná záruka a iné benefity a preferujete nižšiu cenu, požiadajte priamo pri hodinkách v kolonke Našli ste lepšiu cenu ? Dorovnáme ponuku.

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Obchodné podmienky

Všetky ceny za tovar a služby a všetky poplatky v internetovom obchode sú uvádzané vrátane DPH. Všetky akcie platia do vypredania zásob, pokiaľ pri konkrétnom výrobku nie je uvedené inak.

 

Objednávku zrealizujete tak, že si prostredníctvom nákupného košíka vyberiete tovar, následne zadáte spôsob doručenia a spôsob platby a odošlete objednávku. Po odoslaní objednávky bude Vaša objednávka spracovaná a na Váš e-mail bude obratom doručené potvrdenie o prijatí objednávky predávajúcim; na uvedenú e-mailovú adresu Vám budú v prípade potreby zasielané všetky ďalšie informácie ohľadom Vašej objednávky.


Doba dodania tovaru je zvyčajne 3-7 dní v prípade, že objednaný tovar je priamo skladom na predajni Time In Žilina alebo u distribútora v externom sklade. V prípade nevyskladnenia tovaru do 7 dní zákazníkov kontaktujeme e-mailom alebo telefonicky a informujeme o možnej dobe dodania. Zákazník následne môže podmienky dodania akceptovať alebo objednávku stornovať. Zákazník má taktiež možnosť informovať sa o priebehu vybavovania objednávky e-mailom na info@inhodinky.sk alebo na tel.č. 0910 170 035.
Kupujúci môže svoju objednávku zrušiť najneskôr do doby expedície tovaru, a to e-mailom na adrese info@inhodinky.sk alebo telefonicky na tel. č.: 0911 805 005, resp. 0908 933 750. Pri zrušení objednávky je potrebné uviesť meno, číslo objednávky a názov objednaného tovaru.

Predávajúci má právo zrušiť objednávku, ak z dôvodu vypredania zásob alebo nedostupnosti tovaru nie je schopný dodať tovar kupujúcemu v lehote určenej týmito obchodnými podmienkami alebo v cene, ktorá je uvedená v internetovom obchode, pokiaľ sa s kupujúcim nedohodne na náhradnom plnení. O stornovaní objednávky bude kupujúci informovaný telefonicky alebo e-mailom.

V prípade, že kupujúci už zaplatil za zrušenú objednávku časť alebo celú kúpnu cenu, bude mu táto čiastka vrátená do 5 dní od zrušenia objednávky, bezhotovostným prevodom na ním určený účet pokiaľ sa nedohodneme inak.

Platba za tovar

Tovar je možné uhradiť niekoľkými spôsobmi:

  •  Hotovosť - pri osobnom odbere tovaru
  •  Dobierka - pri prevzatí zásielky od dopravcu, alebo pošty
  •  Bankový prevod - platbu môžete uskutočniť bankovým prevodom na náš bankový účet


Doprava a osobný odber tovaru :


Tovar možno obdržať buď ako obchodný balík Slovenskej pošty, dopravnou spoločnosťou , alebo osobným odberom na adrese predajne.

Slovenská pošta / dopravná spoločnosť - pri zaslaní tovaru vyberieme najvýhodnejší spôsob prepravy.


• SLOVENSKÁ POŠTA a UPS kuriér ZADARMO pri v objednávke hodnote nad 40,00 €, v rámci Slovenska.
• Pri objednávke v hodnote do 40,00 €, SLOVENSKÁ POŠTA a UPS kuriér iba za 2,40 €.
• Osobný odber - zákazník si v prípade záujmu môže tovar vyzdvihnúť priamo na adrese našej predajne: TIME IN - predaj hodín, Mariánske nám. 28/51, Žilina 010 01 €

Pri kúpe hodiniek, ktoré sú označené ako akciové - zlacnené sa platí vždy poštovné 2,62 € a taktiež sa k akciovým hodinkám nedodáva darček.

GARANCIA SPOKOJNOSTI
Pokiaľ nebudete s tovarom spokojní, môžete ho bez uvedenia dôvodu vymeniť alebo vrátiť (odstúpenie od zmluvy) do 7 pracovných dní od prevzatia zásielky. Tovar môžete po prevzatí rozbaliť a odskúšať obdobným spôsobom ako pri nákupe v klasickom kamennom obchode. Odstúpenie od kúpnej zmluvy musí byť uskutočnené písomnou formou. Musí obsahovať všetky údaje slúžiace k identifikácii tovaru, predávajúceho a kupujúceho. Tovar je potrebné vrátiť na adresu spoločnosti: Mariánske námestie 28/51, 010 01 Žilina. Tovar zasielajte prosím kompletný a nepoškodený. Prepravné náklady pri vrátení tovaru hradí zákazník. Tovar zaslaný na dobierku nepreberáme. Odporúčame vám tovar poistiť.
Od zmluvy nie je možné odstúpiť v prípade predaja tovaru zhotoveného podľa osobitných požiadaviek objednávateľa alebo tovaru určeného osobitne pre jedného objednávateľa, alebo tovaru, ktorý vzhľadom na jeho vlastnosti nemožno vrátiť.
V prípade, že ste už zaplatili časť alebo celú kúpnu cenu, bude Vám táto čiastka vrátená do 15 dní od odstúpenia od zmluvy a vrátenia tovaru bezhotovostným prevodom na Vami určený účet pokiaľ sa spolu nedohodneme inak.

 

Ochrana osobných údajov spotrebiteľa

Kupujúci oznámi predávajúcemu svoje meno a priezvisko, adresu trvalého bydliska vrátane PSČ, číslo telefónu a e-mailovú adresu. V prípade, že je právnickou osobou alebo živnostníkom oznámi svoje obchodné meno, adresu sídla vrátane PSČ, IČO, DIČ, číslo telefónu a e-mailovú adresu.

Kupujúci súhlasí v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, aby predávajúci spracoval a uschovával jeho osobné údaje. Súhlas sa udeľuje na dobu neurčitú a možno ho kedykoľvek písomnou formou odvolať. Súhlas zanikne v lehote 1 mesiaca od doručenia odvolania súhlasu kupujúcim predávajúcemu a údaje budú následne vymazané. Kupujúci si môže kedykoľvek svoje osobné údaje skontrolovať a zmeniť po prihlásení sa na stránke www.inhodinky.sk do svojho profilu v hornej časti stránky.

Prevádzkovateľ internetových stránok www.inhodinky.sk sa zaväzuje, že poskytnuté údaje budú použité len za účelom uzatvorenia a plnenia zmluvy na základe obchodných podmienok určených predávajúcim. Spracovávané údaje nebudú zverejnené, sprístupnené, ani poskytnuté tretej strane.

Dodacia doba pri objednávke tovaru:

Pre Vašu lepšiu informovanosť by sme Vám radi priblížili všetky možnosti, ktoré môžu pri vybavovaní objednávky nastať.

V súčasnosti ponúkame na našej stránke cca 7.400 modelov hodiniek. Skladom priebežne držíme cca 3.500 ks hodiniek. Pokiaľ sú objednané hodinky u nás skladom, tovar Vám je obratom po spracovaní objednávky odoslaný. Do 3 pracovných dní odosielame tovar, ktorý sa nachádza v externých skladoch u našich dodávateľov v SR . Cca do 3-10 pracovných dní expedujeme tovar, ktorý buď nemáme na našom sklade, alebo nie je ani v skladoch v SR. Tento tovar v takomto prípade objednávame u dodávateľov najmä z ČR, príp. Rakúska, Nemecka, Švajčiarska. Výnimočne môže nastať aj alternatíva, že ani tuzemskí ani zahraniční dodávatelia momentálne objednávané hodinky nemajú skladom a musia objednávať u výrobcu, vtedy je doba dodania dohodnutá individuálne pre každú značku. Pri vybavovaní objednávky informujeme zákazníka o dobe dodania a taktiež vždy zákazníka telefonicky kontaktujeme v deň odoslania tovaru.

Každý náš zákazník si môže preveriť stav svojej objednávky, príp. sa dotazovať o podrobnejšie informácie o tovare, službách, záruke, atď..:

Tel.: 0910 170 035, 0908 933 750, 0911 805 005 - PONDELOK - PIATOK od 09.00 - 18.00 hod., SOBOTA od 09.00 - 12.00 hod.

e-mail: predaj@inhodinky.sk, info@inhodinky.sk

 

 

Popis produktov:

 

Technické zmeny a omyly vyhradené.
veľkosti obrázkov nezodpovedajú pôvodnej veľkosti hodiniek. Farby sa môžu mierne líšiť od originálu.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia