Sme autorizovaný predajca pre všetky značky hodiniek v e-shope, z toho vyplýva pre Vás množstvo výhod. Ak Vás neláka nadštandardná záruka a iné benefity a preferujete nižšiu cenu, požiadajte priamo pri hodinkách v kolonke Našli ste lepšiu cenu ? Dorovnáme ponuku.

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Karty plné výhod - SPHERE, AZET, COOP

 

V našom online obchode inhodinky.sk a v predajni hodín TIME IN si môžete uplatniť zľavové karty SPHERE CARD, AZET KARTA, COOP JEDNOTA KLASIK na nákup hodiniek, luxusných pier, šperkov a doplnkov.

 

V procese objednávky zadajte číslo karty do poznámky a my Vám pridelíme dodatočnú zľavu na tovar. Zľava Vám bude odrátaná z faktúry za objednaný tovar /pri potvrdení objednávky sa Vám zľava nezobrazí, túto zľavu Vám potvrdíme my obratom mailom alebo telefonicky a bude odrátaná pri fakturácii tovaru/. 

 

spherecard1 azet karta coop karta
zľava: 5%, 7% VIP  zľava: 5% zľava: 5% 



Zľavové karty sa nevzťahujú na ponúkaný akciový tovar, kde je pôvodná cena prečiarknutá a nová akciová cena je označená červenou farbou.




INHODINKY - Darčekové poukážky


Chcete darovať hodinky a neviete sa rozhodnúť, ktoré vybrať ? Vyberte si darčekovú poukážku.

Pripravili sme pre Vás darčekové poukážky v hodnote 30,- a 50,-EUR. Tieto poukážky môžete využiť na nákup tovaru v našej predajni TIME IN Žilina alebo internetovom obchode inhodinky.sk. Každá poukážka má originálne číslo a je platná len jednorázovo. Platnosť je jeden rok od zakúpenia poukážky. Darčeková poukážka Vám bude odoslaná poštou 1.triedou.

Teraz máte možnosť zakúpiť poukážky s 5% zľavou.


30eur


50eur






 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia