Sme autorizovaný predajca pre všetky značky hodiniek v e-shope, z toho vyplýva pre Vás množstvo výhod. Ak Vás neláka nadštandardná záruka a iné benefity a preferujete nižšiu cenu, požiadajte priamo pri hodinkách v kolonke Našli ste lepšiu cenu ? Dorovnáme ponuku.

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Doručenie do ČR

Hodinky zasielame aj zákazníkom do ČR, zvyčajná doba dodania je 5 - 7 pracovných dní. Pri zadaní objednávky tovar odosielame českou poštou 1. triedou. Zákazník si tovar vyzdvihne na pošte, kde v prípade dobierky uhradí sumu v českých korunách, prepočítanú aktuálnym kurzom CZK/EUR.

  • Pri objednávke v hodnote do 120,- EUR účtujeme poštovné 4,80 EUR.
  • Pri objednávke v hodnote nad 120,- EUR je poštovné zdarma.


Tovar je možné zaslať aj kuriérom - spločnosťou IN TIME, cena dopravného je 4,80- EUR.

Zásielka vždy obsahuje originálne balenie hodiniek, daňový doklad resp. blok z pokladne, záručný list a návod na použitie.

 

NOVINKA!

Zriadili sme nový platobný modul TRUSTPAY - online prevod priamo z Vašej banky, najmä pre našich českých zákazníkov. Najväčšia výhoda platbou cez TRUSTPAY oproti dobierke do ČR: PRI PREBERANÍ TOVARU NA POŠTE NEPLATÍTE TRANSAKČNÝ POPLATOK ZA BANKOVÝ PREVOD DO SR a NEVZNIKNE VÁM ROZDIEL SUMY NA ZÁKLADE ZMENY KURZU CZK/EUR, čo predstavuje pre Vás úsporu cca 3-6 € navyše. Platbou cez TRUSTPAY zaplatíte len sumu vystavenú na faktúre, ktorá sa Vám zobrazí v procese objednávky.
NEPLATÍTE ŽIADNE POPLATKY NAVYŠE, LEN SUMU ZA TOVAR.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia