Sme autorizovaný predajca pre všetky značky hodiniek v e-shope, z toho vyplýva pre Vás množstvo výhod. Ak Vás neláka nadštandardná záruka a iné benefity a preferujete nižšiu cenu, požiadajte priamo pri hodinkách v kolonke Našli ste lepšiu cenu ? Dorovnáme ponuku.

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Najlepšie Garmin hodinky

najlepsie garmin hodinkySmart hodinky od známej značky Garmin sú typické naozaj veľmi kvalitnou ponukou šikovných hodiniek. Garmin má v ponuke množstvo kvalitných modelov, ktoré priam až dominujú trhom smart hodiniek vo svete. Poďte sa spoločne pozrieť na tie najkvalitnejšie modely, ktoré sú dostupné predovšetkým na Slovenku!

Najlepšie Garmin hodinky 2022!

Každým rokom sa hodinky Garmin posúvajú svojím spracovaním vyššie a vyššie a preto je treba sa opäť pozrieť na to, čo hodinky Garmin priniesli na trh tento rok 2022!

GARMIN FENIX 7S SOLAR

Hodinky z modelovej rady Fénix 7 Solar, sú pokračovaním úspešnej modelovej rady Fénix 6 Solar. Modelová rada Fénix 7 Solar sa vyznačuje športovým moderným štýlom, doplneným množstvom úžasných smart funkcií, ktoré ocení každý majiteľ, ktorý sa aspoň trošku zaujíma o svoje zdravie. Okrem klasických modelov z modelovej rady Fénix 7 sa predkladaný model líši predovšetkým napájaním, ktoré je okrem základného nabíjania batérie zabezpečené aj pomocou solárnej energie.

Solárne hodinky sú typické tým, že cez sklíčko hodiniek prijímajú energiu, ktorú následne premenia na energiu, ktorá poháňa celé hodinky. Zložením je tento model chránený tvrdeným polymerom s oceľovým krytom a doplnený kaučukovým remienkom. Smartky Vám dokážu pripomenúť správne dýchať, pravidelné pi vodu či dokonca dokážu monitorovať aj vaše fyzické a emočné symptómy počas najhorší dní.

Materiál a ochrana hodiniek je zabezpečené odolným sklíčkom určeným pre solárne účely Power Glass™, doplnený elegantným vzhľadom púzdra, ktoré sa pri rozdielnych modeloch od seba líši. Tieto novinky nielen, že budú vašim každodenným pomocníkom, ony vás dokonca dokážu aj zachrániť vďaka funkcii detekcia nehody, ktorá sa v núdzových prípadoch rozhodne hodí. Hodinky Fenix 7s sú šikovné hodinky sú veľa smeroch zaujímavým doplnkom prevažne pre ľudí, ktorí milujú technológie a moderné doplnky.

Garmin Forerunner 945 010-02063-01

GARMIN FORERUNNER 945 SLATE BLACK

Smart hodinky Garmin Forerunner 945 sú typické prepracovanými funkciami, tak ako to pri kvalitných značkách býva zbykom. Priam až dokonalý model Forerunner 945 je pripravený Vás sprevádzať stanoveným tréningovým plánom a zároveň poslúži aj pri bežnom, každodennom nosení s možnosťou využívania funkcií ako čas, dátum či budík. Zároveň hodinky Garmin podporujú metódu bezkontaktných platieb Garmin Pay™ a "stavia" na osvedčených základoch staršieho modelu Forerunner 935. Zároveň prináša nové rozšírené merania a fyziologické metriky, ktoré vám pomôžu posunúť tréning na vyššiu úroveň.

epix (Gen 2), Sapphire, Carrera White, Titanium, Silicone Band

GARMIN EPIX GENERATION 2

Úžasné smart hodinky z modelovej rady Epix Generation 2 prichádzajú na trh v roku 2022 s novým a vylepšeným spracovaním.

Garmin je značka, ktorá si na spracovanie takýchto šikovných hodiniek dáva záležať, patrí medzi jednotku na trhu. Hodinky Garmin Epix Generation 2 sú spracované z kvalitného tvrdeného polyméru, ktorý je zo zadnej časti puzdra podporený titánovým krytom, ktorý patrí medzi top materiály v odvetví náramkových hodiniek. Remienok týchto modelov je tvorený z kaučuku, ktorý vhodne dopĺňa celkový vizuál hodiniek aj práve vďaka lunete. Luneta je spracovaná do kvalitných materiálov a samozrejme aj farebných kombinícií, čo pridáva hodinkám na hodnote a rozhodne aj na vizuále, ktorý je moderný a priam vhodný do každého počasia či na životnú situáciu.

Epix Generation 2 predstavujú viacero nových funkcií ako zobrazovanie vašej výdrže v reálnom čase, disponujú vylepšenou GPS technológiou, ktorá rozozná vašu polohu aj na ťažko dostupných miestach či dokonca funkcia fyziometrických meraní, ktoré Vás podporia na ceste za zdravším životným štýlom. Obrovské množstvo praktických vlastností a funkcií, ktoré si zamilujete aj práve vďaka tomu, že vám budú uľahčovať život. Displej týchto šikovných hodiniek je nastaviteľný, môžete si vyberať medzi viacerými vzhľadmi, či už digitálnymi alebo analógovými. Ovládanie hodiniek je zabezpečené aj v slovenskom jazyku, čiže sa nemusíte báť, že by bolo nastavovanie hodiniek pre Vás zložité!

Batéria

Pri smart hodinkách chcete, aby ste ich mohli používať čo najdlhšie. Preto väčšina používateľov dbá na to, aby ich hodinky mali dostatočnú výdrž. To je práve vlastnosť, vďaka ktorej sú smart hodinky od Garmin tak príťažlivé. Ich hlavnou výhodou je jednoznačne batéria, ktorá na jedno nabitie vydrží aj niekoľko dní, dokonca až týždňov. Pri väčšine modelov je uvádzaná výdrž batérie od 7 až do 21 dní, v závislosti od využívania funkcií hodiniek. Všetky hodinky sa taktiež dokážu spoľahlivo synchronizovať so službou Garmin Connect, ktorá ponúka podrobný prehľad o tréningu.

INHODINKY.sk

Ak vás hodinky Garmin zaujali, neváhajte a pozrite si kompletnú ponuku s rozsiahlym opisom všetkých funkcií, ktoré Garmin ponúka u nás na e-shope. Ak Vás zaujímajú ako jednotlivé funkcie fungujú, ako dlho hodinky vydržia či budú hodinky schopné naplniť vaše potreby, neváhajte a kontaktuje nás, radi Vám pomôžeme s výberom.

ODKAZ NA SEKCIU GARMIN HODINIEK

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia