Sme autorizovaný predajca pre všetky značky hodiniek v e-shope, z toho vyplýva pre Vás množstvo výhod. Ak Vás neláka nadštandardná záruka a iné benefity a preferujete nižšiu cenu, požiadajte priamo pri hodinkách v kolonke Našli ste lepšiu cenu ? Dorovnáme ponuku.

Kategórie
 
 
 
 
 
 

História značky Casio

casio historiaCasio je známa značka, ktorá vyrába kvalitné hodinky už viac ako 80 rokov. Spoločnosť má bohatú históriu plnú inovatívnych dizajnov a technologických pokrokov, ktoré pomohli formovať hodinársky priemysel. Tu je stručný prehľad histórie hodiniek Casio.

Casio je známa značka, ktorá vyrába kvalitné hodinky už viac ako 80 rokov. Spoločnosť má bohatú históriu plnú inovatívnych dizajnov a technologických pokrokov, ktoré pomohli formovať hodinársky priemysel. Tu je stručný prehľad histórie hodiniek Casio.

Založenie: Casio založil v roku 1946 v Tokiu v Japonsku Tadao Casio. Spoločnosť začínala ako výrobca kalkulačiek a inej spotrebnej elektroniky, no čoskoro expandovala na trh s hodinkami.

Prvé hodinky: Casio vydalo svoje prvé hodinky v roku 1974, Casiotron. Tieto inovatívne hodinky boli jedny z prvých s LED displejom a v Japonsku zaznamenali obrovský úspech.

Digitálna revolúcia: V 80-tych rokoch Casio pomohla revolúciou v hodinárskom priemysle s radom digitálnych hodiniek.

Tieto hodinky boli prvé, ktoré obsahovali funkcie kalkulačky, stopky a ďalšie pokročilé funkcie, vďaka čomu sa stali obľúbenou voľbou pre športovcov a aktívnych jednotlivcov.

Inovácie: V priebehu rokov Casio pokračovalo v inováciách a zlepšovaní svojich hodiniek. Značka predstavila celý rad nových technológií, vrátane hodiniek so solárnym pohonom, hodiniek s podporou GPS a hodiniek s vodeodolnosťou.

Globálna expanzia: V 90. rokoch Casio rozšírilo svoj dosah a vytvorilo globálnu sieť distribučných a výrobných zariadení. Dnes je táto značka jednou z najväčších a najznámejších značiek hodiniek na svete, ktorá pôsobí vo viac ako 100 krajinách.

Ikonické modely: Casio v priebehu rokov vyrobilo množstvo ikonických modelov hodiniek, vrátane G-Shock, Baby-G a Pro Trek. Tieto hodinky sa stali synonymom značky a sú známe svojou odolnosťou, presnosťou a všestrannosťou.

Na záver, história hodiniek Casio je príbehom inovácií, expanzie a úspechu. Značka zostala na čele hodinárskeho priemyslu a neustále predstavuje nové a vzrušujúce produkty, ktoré oslovujú široké spektrum spotrebiteľov. Či už ste fanúšikom klasického dizajnu hodiniek alebo preferujete modernejšie a pokročilejšie hodinky, Casio má čo ponúknuť každému.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia