Sme autorizovaný predajca pre všetky značky hodiniek v e-shope, z toho vyplýva pre Vás množstvo výhod. Ak Vás neláka nadštandardná záruka a iné benefity a preferujete nižšiu cenu, požiadajte priamo pri hodinkách v kolonke Našli ste lepšiu cenu ? Dorovnáme ponuku.

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Ako si vybrať hodinky?

ako si vybrat hodinkyČi už k narodeninám, rôznym slávnostiam alebo len na akúkoľvek špeciálnu príležitosť, každý má rád vhodný darček. A priznajme si to, naši blízki sa vždy pýtajú, čo chceme, tak prečo nebyť konkrétny. Čo je jedna vec, ktorú všetci chceme a potrebujeme viac? Čas. A konkrétnym spôsobom prichádza čas v podobe náramkových hodiniek. Ponúkame vám niekoľko tipov, ako si vybrať tie správne hodinky.

Výber dokonalých hodiniek pre Vás alebo pre ostatných sa môže na prvý pohľad zdať trochu náročný. Koľko by som mal minúť, mal by som vybrať kožený remienok alebo oceľový náramok, mal by byť športový alebo elegantný? Ponúkame Vám 6 krokov, po ktorých budete mať v tom rozhodne jasnejšie. Dodržaním týchto šiestich jednoduchých krokov ste na dobrej ceste k tomu, aby ste si užili čas na zápästí alebo ponúkli ostatným skvelý dar času – taký, ktorý je nadčasový.

1. Zvážte príjemcu

Predtým, ako sa rozhodnete kúpiť hodinky pre seba alebo pre niekoho iného, ​​dôkladne si premyslite záujmy, záľuby, štýl alebo módne smerovanie tejto osoby, čo má a nemá rád. Je táto osoba športovým nadšencom, obchodným manažérom, módnym majstrom alebo srandistom? To by malo ovplyvniť typ hodiniek, ktoré im vyberiete.

Naše návrhy:

casio-g-shock

2. Stanovte si rozpočet.

Aj keď viete, čo sa páči a nepáči osobe, ktorej chcete hodinky kúpiť, stále musíte myslieť v prvom rade na vlastnú peňaženku. Existujú hodinky pre každý rozpočet, či už je to do 100 alebo nad 500 či 1000 EUR. Možno ste ten typ, ktorý bude chcieť o niečo viac, keď nájdete tie správne a vysnívané hodinky, ale mať prednastavenú predstavu o tom, čo chcete minúť. Existujú lacnejšie ale veľmi kvalitné hodinky a zároveň aj prémiové hodinky, ktoré sa rozhodne nebudete musieť báť nosiť. Ak ste si nie istý, použite filter produktov, ktorý Vám pomôže zoradiť hodinky podľa ceny.

3. Pochopte strojček a materiály hodiniek.

Pred nákupom je tiež dôležité porozumieť rôznym typom strojčekov a materiálov hodiniek, pretože to sú faktory, ktoré ovplyvnia ceny, ako aj štýly. Hodinky s quartzovým strojčekom (ktoré vyžadujú batériu) sú vo všeobecnosti lacnejšie ako mechanické hodinky s automatickým alebo manuálnym naťahovaním. Podobne, hodinky vyrobené z ušľachtilej ocele sú často cenovo dostupnejšie ako ľahší titán alebo uhlíkové vlákno či ako ušľachtilejšie kovy. Urobte si malý vlastný prieskum, ktorý vám pomôže vyzbrojiť sa do každého počasia.

seiko-hodinky

4. Zvážte štýly a funkcie.

Už skôr sme spomínali, aby ste sa zamysleli nad príjemcom hodiniek. Je to preto, že toto je najdôležitejšia časť nákupu hodiniek. Napríklad, ak kupujete pre pragmatika, ktorý nie je na vychytávky a funkcie, pekné klasické ručičkové hodinky s dobre čitateľným ciferníkom môžu byť tou správnou cestou. Pokiaľ ide o štýl, ak je módnym „kritikom“, zvážte hodinky s farebnými ciferníkmi alebo neobvyklými tvarmi puzdra. Dôležité sú aj funkcie. Napríklad, ak kupujete pre športového nadšenca, možno chronograf či tachymeter sú ideálnou voľbou. Ak je daná osoba podnikateľom alebo cestovateľom, funkcie ako kalendáre , dvojité časové pásma alebo indikácie svetového časovača môžu byť veľmi cenné.

5. Zvážte názov značky.

Koncept značiek je o niečo zložitejší. Ale skôr ako budete čítať ďalej, pochopte toto: nemusíte kupovať konkrétnu značku hodiniek. Je však užitočné poznať lepšie značky – vo všetkých cenových bodoch. Pred nákupom si urobte malý prieskum online. Ak nakupujete v dostupnom cenovom rozpätí, väčšie značky, ktoré sú známejšie, môžu mať silnejšiu hodnotu. Keď sa dostanete k drahším hodinkám, do hry vstupuje aj osobný vkus. Niektorí ľudia sú si veľmi vedomí značky a túžia po veľkej značke, zatiaľ čo iní chcú odstúpiť od známych značiek a hľadajú menej známu značku, ktorá môže priniesť veľa úspechov za menej peňazí a zároveň ostatných prinúti premýšľať: „Čo je to hodinky na zápästí?". Za nás môžeme určite odporučiť dlhoročne overené značky ako Casio, Citizen, Tissot, Festina, Seiko či Certina.

hodinky-bering

6. Uvoľnite sa a užívajte si zážitok.

Pamätajte, že vrátenie či výmena hodiniek je vždy možnosťou. Nakupovanie hodiniek nemusí byť strašidelné a nemusíte na to ísť sami. Vstúpiť do našej predajne v Žiline na Mariánskom námestí 1, ako autorizovaného predajcu hodiniek, a so všetkým Vám radi pomôžeme. Považujte to za vzdelávaciu skúsenosť a teda sa nebojte klásť otázky. Radi Vás u nás privítame.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia